Hopp til innholdet
Åpen man-søn 09-23 (30. Mai 15-23)
Åpen man-søn 09-23 (30. Mai 15-23)

Hus og hage blogg

Hvordan bygge støttemur

Slik bygger du en sikker støttemur

Det er viktig å planlegge og forberede godt før du starter arbeidet med å bygge en støttemur. Det er også viktig å velge riktig type støttemur og sikre den på riktig måte for å unngå skader og sikre at muren holder seg stabil over tid. Her er noen tips for å bygge en prosjekt støttemur:

Les nå
 • Slik fjerner du ugresset mellom belegningsstein og heller

  Ugress mellom belegningsstein kan være en plage for mange hageeiere. Det kan ødelegge utseendet på hagen og gjøre det vanskelig å holde området rent og pent. Heldigvis finnes det flere måter å fjerne ugresset på, og i denne artikkelen vil vi gå gjennom noen av de mest effektive metodene.
  Les nå
 • Derfor får du elektriske støt innendørs når det er kaldt

  Det kan være flere forskjellige årsaker til at en stue kan føles elektrisk når det er kaldt, og disse årsakene kan variere avhengig av omstendighetene. En av årsaken kan være at luftfuktigheten i rommet reduseres når det blir kaldt, og dette kan føre til at elektronisk utstyr og hud kan føles elektrisk eller statisk.
  Les nå
 • Trinn-for-trinn guide: Slik bygger du en imponerende fontene i din egen hage

  Det er flere viktige faktorer å vurdere når man skal lage en fontene i hagen, som plassering, størrelse, materialvalg, vannforsyning og avløp, vedlikehold og sikkerhet. Materialer som kan brukes for å lage fontener inkluderer betong, naturstein, metall, glass, plast og fiberglass, og tre. Velg et materiale som passer til hagens stil og budsjettet.
  Les nå
 • Skap en harmonisk hage - Tips for å forbedre ditt utemiljø

  Hagene våre er mer enn bare et sted for å plante blomster og grønnsaker. De er en viktig del av vårt utemiljø, og kan bidra til å forbedre både vår mentale og fysiske helse. Med riktig planlegging og vedlikehold kan hagene våre bli en oase for avslapning, sosialisering og åndedrett
  Les nå
 • Luftfuktere for et mer komfortabelt hjem: Hvordan vedlikeholde og rengjøre for å unngå helseproblemer

  Luftfuktere er et populært verktøy for å øke luftfuktigheten i hjemmet, spesielt under de kalde og tørre vintermånedene. Men i tillegg til å gi økt komfort, kan luftfuktere også ha flere helsemessige fordeler og bidra til å redusere strømforbruket. I denne artikkelen vil vi se nærmere på hvordan luftfuktere fungerer, og hvordan de kan hjelpe til å forbedre luftkvaliteten og spare strøm i hjemmet.
  Les nå
 • Hvordan gå frem for å få ett maskulint utrykk på din hage og utemiljø

  Skap en maskulin og imponerende hage ved å bruke elementer som høye trær og busker, rustikke materialer, harde landskapsformer og en uteplass for matlaging. Inkluder også mørke farger, maskuline planter, sportsinstallasjoner, og utendørs belysning for å skape en unik og moderne hage. Oppdag våre 10 tips for å få inspirasjon til å designe din egen maskuline hage
  Les nå
 • Slik forvandler du hagen din til en privat oase

  Oppdag hemmelighetene bak å skape en privattropisk oase i hagen din med riktig valg av belegningsstein, støttemur og beplantning. Velg mellom granitt, marmor, sandstein og mer. Velg også riktig farge og form for å skape en unik atmosfære. Legg til vegetasjon og vann for fullstendig oase-følelse. Les vår artikkel for mer inspirasjon og tips!
  Les nå
 • Hvordan fjerne overvann fra belegningsstein

  Fjerning av vann fra belegningen er viktig for sikkerheten og komforten til både kjørende og gående. Et tilstrekkelig fall på veien eller plassen er nødvendig for å sikre effektiv fjerning av vann fra overflaten. Dette reduserer risikoen for vannplaning og glatte/isete områder på vinteren. 
  Les nå

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 produkter for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av maks 3 produkter valgt"}

Velg første produkt for å sammenligne

Velg andre produkt for å sammenligne

Velg tredje produkt for å sammenligne

Sammenlign