Hopp til innholdet
Åpent man-søn 09-23 🔥 Vis bestselgere ...
Åpent man-søn 09-23 🔥 Vis bestselgere ...

Hus og hage blogg

Benders belegningsstein og Betongheller

Alt du trenger å vite om belegningsstein vs. Asfalt

Utforsk den ultimate guiden til belegningsstein og lær hvorfor den er det beste valget for holdbarhet og estetikk. Fra installasjonstips til vedlikeholdsråd, finn ut alt du trenger for å lage en uforglemmelig uteområde. Inkluderer ekspertråd på materialvalg, prising og miljøvennlige alternativer.
Les nå
 • Benders belegningsstein og Betongheller

  Alt du trenger å vite om belegningsstein vs. Asfalt

  Utforsk den ultimate guiden til belegningsstein og lær hvorfor den er det beste valget for holdbarhet og estetikk. Fra installasjonstips til vedlikeholdsråd, finn ut alt du trenger for å lage en uforglemmelig uteområde. Inkluderer ekspertråd på materialvalg, prising og miljøvennlige alternativer.
  Les nå
 • Miljøstein på eventyrlig oppussing

  Miljøstein på eventyrlig oppussing

  Miljøstein Norge AS: Bærekraftig Steinlegging for Eventyrlige Oppussingsprosjekter

  Eventyrlig Oppussing er et populært TV-program som kombinerer kreativt design med ekstrem oppussing for å skape fantastiske forvandlinger i boliger.

  Les nå
 • Hvordan bygge støttemur

  Slik bygger du en sikker støttemur

  Det er viktig å planlegge og forberede godt før du starter arbeidet med å bygge en støttemur. Det er også viktig å velge riktig type støttemur og sikre den på riktig måte for å unngå skader og sikre at muren holder seg stabil over tid. Her er noen tips for å bygge en prosjekt støttemur:

  Les nå
 • Hvordan legge belegningsstein og betongheller

  Hvordan legge belegningsstein

  "Skap et idyllisk og funksjonelt utemiljø med belegningsstein."

  Oppdag hvordan riktig fugebredde, kornstørrelse i fugesand, kontroll av overflatefall og andre viktige tips kan hjelpe deg med å skape et varig og estetisk tiltalende resultat. Utforsk våre anbefalinger for legging av belegningsstein og ta det første skrittet mot å forvandle ditt utendørsområde."

  Les nå
 • Benders norge as sitt oppkjøp av lasken stein i 2008

  Benders norge as sitt oppkjøp av lasken stein as i 2008

  Oppkjøpet av Lasken Stein AS i 2008 var et viktig steg for Benders Norge AS og hele den norske betongindustrien. Med sin første fabrikk i Norge, står Benders nå styrket i posisjonen som en av Skandinavias ledende produsenter av betongprodukter. Dette oppkjøpet markerer ikke bare en utvidelse av selskapets produksjonskapasitet, men også en forsterket forpliktelse til bærekraft og lokal produksjon. Les videre for å forstå hvorfor dette er en viktig utvikling for forbrukere og markedet som helhet.
  Les nå
 • Bærekraftig betongproduksjon for utemiljøet i norge

  Bærekraftig betongproduksjon for utemiljøet i norge

  Har du noen gang lurt på hva som faktisk ligger bak den støttemuren i hagen eller de flotte brosteinene du tråkker på hver dag? Spoiler alert: Det er ikke trollmagi eller norrøne guder med murerskjeer, det er god gammeldags betong! Dykk ned i denne artikkelen for å finne ut hvorfor betong er mer enn bare 'steinens kule fetter'. Vi dekker alt fra den spennende historien om betong i Norge, til hvorfor du kan føle deg som en ekte miljøhelt ved å velge lokalproduserte betongprodukter. Kall det en 'betongplan' for et mer informert og bærekraftig utemiljø!
  Les nå
 • Brostein Benders

  Fra antikkens veier til moderne hager: en reise gjennom brostein og gatesteinens historie

  Aah, brostein, dette tidløse underlaget som har tålt tidens tann. Det er som historiens koselige teppe, lagt ut for oss fra Mesopotamias første markedsdager til pyramidene ved Nilen og videre til Romas mektige veier. Ja, ja, kanskje det ikke er den mykeste av alle tepper, men den har historiens tyngde under seg—bokstavelig talt! Så neste gang du spaserer nedover en brosteinsbelagt gate i en pittoresk gammelby, ta et øyeblikk for å tenke: Den brosteinen du nå står på, har kanskje båret vekt av romerske sandaler, ridderstøvler og nå dine moderne sneakers. Ikke verst for noen gamle steiner, hva?
  Les nå
 • Slik planlegger du det perfekte hageprosjektet

  Slik planlegger du det perfekte hageprosjektet med belegningsstein og støttemur

  Så, du har bestemt deg for å ta hageprosjektet fra drøm til virkelighet? Først og fremst, gratulerer! Du er nå offisielt medlem av "Jeg har nok av fritid til å bli en hageguru, eller i det minste prøve" -klubben. Men før du drar kortet og bestiller en lastebil full av stein, jord og optimisme, la oss ta et lite pust i bakken. Eller i dette tilfellet, i hagen.
  Les nå
 • Hvordan bygge støttemur

  Den ultimate guiden til å prosjektere en støttemur eller hagemur

  Bygging av en støttemur er en kompleks oppgave som krever nøye planlegging og forståelse av både estetikk og strukturell integritet. Fra valg av riktige materialer til teknisk utredning og sikringsmetoder, vår omfattende guide gir deg steg-for-steg-instruksjoner for å sikre en langvarig og stabil støttemur.
  Les nå
 • Slik fjerner du ugresset mellom belegningsstein og heller

  Slik fjerner du ugresset mellom belegningsstein og heller

  Ugressbekjempelse og forebygging for din hagebelegning

  Ugress mellom belegningsstein kan være en frustrerende utfordring for hageentusiaster. Ikke bare kan det ødelegge det estetiske inntrykket av hagen din, men det kan også gjøre vedlikeholdet mer krevende. I denne artikkelen vil vi utforske ulike effektive metoder for å håndtere ugressproblemet og dele tips for å hindre at det kommer tilbake.

  Les nå
 • Derfor får du elektriske støt innendørs når det er kaldt

  Derfor får du elektriske støt innendørs når det er kaldt

  Bekjemping av Statisk Elektrisitet Innendørs

  Statisk elektrisitet kan være en plage i kalde omgivelser, og lav luftfuktighet kan forverre problemet. Lær hvorfor statisk elektrisitet oppstår og hvordan du enkelt kan bekjempe det. Oppdag effektive metoder for å øke luftfuktigheten i ditt hjem og skape en mer behagelig og statisk-fri innendørs atmosfære.

  Les nå

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 produkter for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av maks 3 produkter valgt"}

Velg første produkt for å sammenligne

Velg andre produkt for å sammenligne

Velg tredje produkt for å sammenligne

Sammenlign