Hopp til innholdet
Kundehjelp åpen man-søn 09-23
Kundehjelp åpen man-søn 09-23

Hus og hage blogg

 • Hvordan bygge støttemur

  Hvordan bygge støttemur

  Det å bygge støttemur er ikke noe å ta lett på.Denne artikkelen er skrevet for å øke bevisstheten på hvor viktig et godt forarbeid er når man skal igang med å bygge forstøtningsmur i betong eller naturstein.

  Les nå
 • Gerard taksteinplater

  GERARD Taksteinplater

  Takplatene fra Gerard takler norsk ekstremvær. GERARDs ekstremt værbestandige takplater kan tåle en orkan på 160km/t og kan trygt beskytte hjemmet ditt selv i de villeste stormer. Hva er hemmeligheten? GERARDs unike horisontale festesystem.
  Les nå
 • Velg riktig belegningsstein

  Velg riktig belegningsstein

  Når du skal kjøpe belegningsstein, er det ikke slik at det er det samme hvilken stein, produsent og leverandør du velger. En belegningsstein til adkomstvei og parkering setter større krav til både grunnarbeid, materialkvalitet og utførelse enn belegningsstein til terrasser og gangarealer.

  Les nå
 • Mitt liv i steinbruddet på Bohus Ävja

  Mitt liv i steinbruddet på Bohus Ävja

  Det å jobbe innenfor gjerdene til Ävja sitt steinbrudd, er så langt fra de fleste andre av dagens arbeidsplasser man kan komme. Det er som å reise flere tiår tilbake i tid til du møter muskuløse steinbruddsarbeidere som sprenger granitt fra fjellet og virkelige steinhuggere som står fast i sin bås og hugger stein til vakre produkter med hammer og meisel. 
  Les nå
 • trygg netthandel Miljøstein hage og utemiljø

  Trygg netthandel www.miljostein.no

  Trygg netthandel www.miljostein.no : I en verden styrt av internett der bandittene ikke lenger kommer inn igjennom soveromsvinduet er datasikkerhet dessverre fortsatt et forsømt område.
  Les nå

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 produkter for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av maks 3 produkter valgt"}

Velg første produkt for å sammenligne

Velg andre produkt for å sammenligne

Velg tredje produkt for å sammenligne

Sammenlign