Hopp til innholdet
Åpent man-søn 09-23 🔥 Vis bestselgere ...
Åpent man-søn 09-23 🔥 Vis bestselgere ...

Om miljøstein – din partner for hage og utemiljø

Velkommen til Miljøstein

Hjertelig velkommen til Miljøstein, din ledende nettbutikk for kvalitetsprodukter innen hage og utemiljø. Miljøstein Norge AS ble etablert i februar 2013 med et brennende ønske om å tilby de aller beste løsningene for uterommet ditt. I dag er vi en av Norges største og mest besøkte nettbutikker innen steinhandel, hage og utemiljø.

Vårt Produktutvalg

Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter som hjelper deg å skape din drømmehage. Utforsk vårt sortiment av Benders belegningsstein, betongheller, dekorstein, hagemur og støttemur, norsk elvestein, hagesingel, kinesisk granitt støttemur, kantstein, brostein, og Eccogravel. Alle våre produkter er nøye utvalgt for sin kvalitet og bærekraftighet, slik at du kan transformere ditt utemiljø på en miljøvennlig måte.

Nettbutikk og Verifisert Forhandler av Benders Norge

Miljøstein er en verifisert forhandler av Benders-produkter gjennom vår nettbutikk. Dette eksklusive partnerskapet reflekterer vår felles dedikasjon til kvalitet og kundetilfredshet. For oss er ikke en transaksjon fullført før produktene er trygt levert til din dør og du er fullstendig fornøyd. Derfor prioriterer både Miljøstein Norge og Benders at hver levering blir gjennomført i tide, med et urokkelig fokus på kvalitet og leveringsevne.

Pålitelige leveringstjenester og kvalitetsprodukter er hjørnesteinene i vår virksomhet. Vi forstår at når du har planlagt et prosjekt, er tid og kvalitet av essensiell betydning. Derfor streber vi etter at alle våre Benders-produkter ikke bare møter, men overgår industriens høyeste standarder. Ved å sørge for at hvert produkt du kjøper fra oss oppfyller strenge kvalitetskrav og blir levert som avtalt, håper vi å overgå dine forventninger og vinne din tillit.

Kundetilfredshet er Vår Prioritet

Vi vet at kundetilfredshet begynner med god kommunikasjon. Derfor gir vår daglige leder, Anders Oma, personlig oppfølging fra det øyeblikket vi sender ut et tilbud til leveransen er vellykket plassert hos deg. Les våre verifiserte kundeomtaler for å få et innblikk i hva våre kunder mener om oss og våre produkter.

Slik Bestiller Du hos Oss

En vellykket leveranse starter alltid med god dialog og en skriftlig avtale mellom kjøper og selger. Vi gir kun skriftlige tilbud på alle våre leveranser, der alt fra produkttype og mengde til priser og frakt er nøye angitt og alltid inkludert mva. Les mer om våre salgs- og leveringsbetingelser for å forstå hvordan vi sikrer en smidig handelsprosess fra start til slutt.

Les også vår FAQ for ofte stilte spørsmål.

Kontakt Oss

Har du spørsmål eller trenger ytterligere informasjon? Ikke nøl med å kontakte oss.

Firma: Miljøstein Norge AS
Org.nr: 811620882
Adresse: Sørbyveien 928, 3178 Våle (Merk: Kun forretningsadresse, ikke lager eller kontor)
Telefon: 902 73 123
SMS: 4004 2407
E-post: Kontakt oss via kontaktskjema

Vi ser frem til å hjelpe deg med ditt neste hageprosjekt!

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 produkter for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av maks 3 produkter valgt"}

Velg første produkt for å sammenligne

Velg andre produkt for å sammenligne

Velg tredje produkt for å sammenligne

Sammenlign