Hopp til innholdet
Kundehjelp åpen 09-23 man-søn
Kundehjelp åpen 09-23 man-søn

Om Miljøstein – Din Partner for Hage og Utemiljø

Velkommen til Miljøstein

Hjertelig velkommen til Miljøstein, din ledende nettbutikk for kvalitetsprodukter innen hage og utemiljø. Med et brennende ønske om å tilby de aller beste løsningene for uterommet, ble Miljøstein Norge AS etablert i februar 2013. I dag er vi en av Norges største og mest besøkte nettbutikker innen steinhandel, hage og utemiljø.

Vårt Produktutvalg

Vi tilbyr et bredt og variert utvalg av kvalitetsprodukter som hjelper deg å skape drømmehagen din. Utforsk vårt sortiment av Benders Belegningsstein, betongheller, dekorstein, hagemur og støttemur, norsk elvestein, hagesingel, kinesisk granitt støttemur, kantstein, brostein, og Eccogravel. Alle våre produkter er nøye utvalgt for deres kvalitet og bærekraftighet, slik at du kan transformere ditt utemiljø på en miljøvennlig måte.

Nettbutikk og verifisert forhandler Benders Norge

Miljøstein er en verifisert forhandler av produktene til Benders igjennom igjennom vår nettbutikk. Dette eksklusive partnerskapet reflekterer vår felles dedikasjon til kvalitet og kundetilfredshet. For oss, er ikke en transaksjon fullført når et salg er gjort; den er fullført når produktene er trygt levert til din dør og du er fullstendig fornøyd. Derfor prioriterer både Miljøstein Norge og Benders høyt at hver eneste levering blir gjennomført i tide, med et urokkelig fokus på kvalitet og leveringsevne.

Pålitelige leveringstjenester og kvalitetsprodukter er hjørnesteinene i vår virksomhet. Vi forstår at når du har planlagt et prosjekt, er tid og kvalitet av essensiell betydning. Det er derfor vi streber etter at alle våre Benders-produkter ikke bare møter, men overgår industriens høyeste standarder. Ved å sørge for at hvert produkt du kjøper fra oss oppfyller strenge kvalitetskrav og blir levert som avtalt, håper vi å overgå dine forventninger og vinne din tillit.

Kundetilfredshet er Vår Prioritet

Vi vet at kundetilfredshet begynner med god kommunikasjon. Derfor gir vår daglige leder, Anders Oma, personlig oppfølging fra det øyeblikket vi sender ut et tilbud til leveransen er vellykket plassert hos deg. Les våre verifiserte kundeomtaler for å få et innblikk i hva våre kunder mener om oss og våre produkter.

Slik Bestiller Du hos Oss

En vellykket leveranse starter alltid med god dialog og en skriftlig avtale mellom kjøper og selger. Vi gir kun skriftlige tilbud på alle våre leveranser, der alt fra produkttype og mengde til priser og frakt er nøye angitt og alltid inkludert mva. Les mer om våre Salgs- og leveringsbetingelser for å forstå hvordan vi sikrer en smidig handelsprosess fra start til slutt.

Les også vår FAQ for ofte stilte spørsmål

Vi forstår at våre kunder har ulike tidspunkter der de finner det mest praktisk å planlegge og handle for sitt hage- og utemiljø. Derfor er vårt dedikerte team tilgjengelig syv dager i uken for å bistå deg. Fra mandag til søndag, mellom klokken 09:00 og 23:00, behandler vi alle innsendte forespørsler om tilbud og nettbutikkbestillinger. Dette betyr at du kan forvente rask og effektiv respons på dine henvendelser, samt oppfølging av din ordre gjennom hele prosessen. Enten det er tidlig morgen eller sent på kvelden, er vi her for å sørge for at din handleopplevelse blir så smidig som mulig.

Kontakt Oss

Har du spørsmål eller trenger ytterligere informasjon? Ikke nøl med å kontakte oss.

 • Firma: Miljøstein Norge AS
 • Org.nr: 811620882
 • Adresse: Sørbyveien 928, 3178 Våle (Merk: Kun forretningsadresse, ikke lager eller kontor)
 • Telefon: 902 73 123
 • SMS: 4004 2407
 • E-post: Kontakt oss via kontaktskjema

   Sammenlign produkter

   {"one"=>"Velg 2 eller 3 produkter for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av maks 3 produkter valgt"}

   Velg første produkt for å sammenligne

   Velg andre produkt for å sammenligne

   Velg tredje produkt for å sammenligne

   Sammenlign