Hopp til innholdet
trygg netthandel Miljøstein hage og utemiljø

Trygg netthandel www.miljostein.no

Trygg netthandel www.miljostein.no

I en verden styrt av internett der bandittene ikke lenger er maskerte og kommer inn igjennom soveromsvinduet er datasikkerhet dessverre fortsatt et forsømt område.

Ikke bare i ditt hjem er det fritt frem, men også hos mange både store og små nettsteder, er sikring av persondata og betalingskort minimal. Skal du handle på nett eller er på et nettsted som ber deg om å utlevere persondata, er dette punkter du kan se etter.

Har nettstedet åpenhet rundt personvern? Mange nettsider har fortsatt kun en "Cookie advarselen", men den forteller som regel ingenting. Alle nettsteder skal ha en side som forteller i detalj om hvordan ditt personvern blir ivaretatt. 

Sjekk nettbutikken sine omtaler og tilbakemeldinger fra verifiserte kunder. Dette kan du gjøre ved å søke etter firmanavnet på Google. Er det en nettbutikk, bør de også vise frem verifiserte omtaler på nettsiden. Har ikke nettstedet noen omtaler eller kun 2-3 stykker skrevet av "eier/ansatte bør det lyse et rødt lys.

Skal du handle på nett og du har kontrollert at overnevnte punkter er i orden anbefaler vi at du betaler med kredittkort. Skulle det dukke opp problemer med firma etter kjøp og du ikke får varene dine, vil du få tilbake pengene fra kredittkort-leverandøren så fremt du ikke har vært uaktsom.

Internett er her for å bli! Slurver du med datasikkerheten, kan dette få langt større konsekvenser enn om du glemmer å låse døren hjemme.

Forrige artikkel Mitt liv i steinbruddet på Bohus Ävja
Neste artikkel Gatesteinens historie

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 produkter for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av maks 3 produkter valgt"}

Velg første produkt for å sammenligne

Velg andre produkt for å sammenligne

Velg tredje produkt for å sammenligne

Sammenlign