Hopp til innholdet
Åpen man-søn 09-23
Åpen man-søn 09-23

Hvordan montere portstolper av granitt

Portstolper montering

Det er en del ting du bør vurdere når du skal montere en granitt portstolpe i hagen. Her er en trinnvis fremgangsmåte du kan følge:

Se hvilke portstolper vi kan levere Klikk her

  1. Velg et passende sted for portstolpen. Det er viktig at stolpen står stabilt og er plassert i et område som ikke er for utsatt for vann eller frost.

  2. Marker av området der portstolpen skal stå. Bruk en spade eller en bor for å grave et hull som er dypt nok til at granittstolpen står stabilt. Det er en god idé å grave hullene litt større enn stolpene slik at du kan fylle på med masse for å stabilisere stolpene.

  3. Plasser granittstolpen i hullene og kontroller at den står rett og stabilt. Bruk en vater eller en nivelleringsenhet for å sikre at stolpen er helt loddrett.

  4. Fyll på med masse rundt stolpene. Bruk en blanding av jord og grus eller sand for å stabilisere stolpene. Fyll på masse til stolpene står stabilt.

  5. Monter porten. Bruk bolter eller skruer for å feste porten til granittstolpene. Sørg for at porten er godt festet slik at den ikke vipper eller svinger.

  6. Gjør eventuelle justeringer som trengs. Kontroller at porten åpner og lukker glatt, og juster eventuelt porten eller granittstolpene slik at alt fungerer som det skal.

Forrige artikkel Skiferheller - Alt du trenger å vite om å velge riktig skifer til hagen din
Neste artikkel Hvilke typer ugress finner du i hagen

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 produkter for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av maks 3 produkter valgt"}

Velg første produkt for å sammenligne

Velg andre produkt for å sammenligne

Velg tredje produkt for å sammenligne

Sammenlign