Hopp til innholdet
Åpent man-søn 09-23 🔥 Se toppselgere ...
Åpent man-søn 09-23 🔥 Se toppselgere ...
Hvordan lage blomsterkasse med labyrint maxi

Hvordan lage blomsterkasse med labyrint maxi

Bygg en Praktisk Blomsterkasse med Labyrint Maxi Kubbemur

Veiledning fra Benders

Materialer:

Fremgangsmåte:

  1. Mål opp ytterkantene til ca. 1800 x 1015 mm og grav ut ca. 200 mm. Husk at halve steinene i det første skiftet av Labyrint Maxi Antik skal være under bakkenivå.

  2. Legg fiberduken i bunnen av hullet du har gravd, og la duken gå opp på sidene. Dette hindrer at bærelaget blander seg med underliggende masser.

  3. Fyll opp med bærende masser, ca. 100 mm tykt, og komprimer godt med en vibrasjonsplate eller stamper. Vanning med hageslangen kan hjelpe til med bedre komprimering og unngå setninger. Legg deretter et 20-30 mm tykt lag med steinmel og komprimer det godt. Bruk et vater eller rettholt for å få en jevn og rett overflate.

  4. Legg det første sjiktet med Labyrint Maxi Antik. Pass på at halve høyden på det første sjiktet er under bakkenivå. Bruk et vater og en gummislegge for å sikre rettheten. Fortsett med det andre sjiktet og forskyv steinene mot det nedre laget, som vist på bildet. Lim steinene i det andre sjiktet fast med betonglim. Kontroller at steinene er i vater.

  5. Fortsett med det tredje sjiktet av Labyrint Maxi Antik. Forskyv også disse steinene for å sikre korrekt plassering, og lim dem fast. Når du har nådd tre sjikt, kledde du innsiden av blomsterkassen (bunn/vegger) med fiberduk for å hindre at plantejord trenger ut mellom steinene. Du kan utvide kassen ved å legge til flere steiner hvis du ønsker en større blomsterkasse.

  6. Nå er blomsterkassen klar til å fylles med matjord. Plant det du ønsker av blomster, urter eller bærbusker.

Lykke til med ditt blomsterprosjekt!

Forrige artikkel Hvordan lage et vakkert uterom med belegningsstein
Neste artikkel Gerard taksteinplater

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 produkter for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av maks 3 produkter valgt"}

Velg første produkt for å sammenligne

Velg andre produkt for å sammenligne

Velg tredje produkt for å sammenligne

Sammenlign