Hopp til innholdet
Åpent man-søn 09-23 🔥 Vis bestselgere ...
Åpent man-søn 09-23 🔥 Vis bestselgere ...
Velg riktig belegningsstein

Velg riktig belegningsstein

Valg av Belegningsstein: Kvalitet kontra Pris

Når du står overfor valget av belegningsstein, er det viktig å forstå at ikke alle steiner, produsenter og leverandører er like. Belegningsstein brukt til adkomstveier og parkeringsområder stiller større krav til grunnarbeid, materialkvalitet og utførelse enn belegningsstein brukt på terrasser og gangstier.

Vis kategori: Belegningsstein og Betongheller

Anbefalte dimensjoner for kjøresterk belegningsstein inkluderer 21x15x6cm, 21x14x5cm eller 19,5x13x5cm. Både tromlet og ikke-tromlet belegningsstein kan brukes, men for områder som tåler tung trafikk, som lastebiler eller traktorer, er det lurt å velge stein med en tykkelse på 6 cm.

Betongstein som er tynnere enn 5 cm, er ikke egnet for parkeringsområder og adkomstveier. Se også vår FAQ for nyttige tips om utemiljø.

I de siste årene har det vært sterk konkurranse på pris blant produsentene. Noen av merkene tilgjengelige i norske butikker for utemiljø er produsert i lavkostland som Romania og Polen. Kvalitetskontrollen og materialkvaliteten i disse landene oppfyller ikke alltid de høye standardene som er nødvendige for nordiske forhold.

I Norge er standardene tydelige: NS-EN 1338 (belegningsstein), NS-EN 1339 (betongheller) og NS-EN 1340 (betongkantstein) regulerer alt fra materialvalg til egenskaper, krav og testing av uarmerte betongprodukter.

Velrenommerte produsenter som Aaltvedt, Benders og Asak tilbyr belegningsstein av høy kvalitet som er spesielt utviklet for det nordiske klimaet. Velg kvalitet og holdbarhet for ditt utemiljøprosjekt.

Benders - Produsent av Belegningsstein i Norge

Benders er en anerkjent produsent av betongprodukter med spesialisering innen belegningsstein. Selskapet har en lang historie i bransjen og har bygget sitt rykte på å levere produkter av høy kvalitet som tåler nordiske forhold.

Hovedkontor og Produksjon i Sandefjord:

Benders har sitt hovedkontor og hovedproduksjonsanlegg i Sandefjord, en vakker kystby i Vestfold fylke. Dette anlegget fungerer som hjertet av deres operasjoner og er der de designer, produserer og tester sine betongprodukter, inkludert belegningsstein. Hovedkontoret gir også støtte til kunder, forhandlere og prosjektledere.

Lager på Granli ved Kongsvinger:

I tillegg til hovedproduksjonsanlegget i Sandefjord har Benders et viktig lager på Granli, som ligger ved Kongsvinger i Hedmark fylke. Dette lageret spiller en avgjørende rolle i å distribuere Benders' produkter til forhandlere og kunder over hele landet. Lageret er strategisk plassert for å effektivt betjene etterspørselen etter belegningsstein og andre betongprodukter.

Benders har bygget sitt omdømme på å levere belegningsstein av høy kvalitet som er egnet for det krevende norske klimaet. De tilbyr et variert utvalg av design og farger, slik at kundene kan finne den perfekte løsningen for sine utemiljøprosjekter. Med hovedkontor i Sandefjord og et viktig lager på Granli, er Benders godt rustet til å betjene behovene til kunder over hele Norge. De har et sterkt fokus på bærekraft og innovasjon, og deres produkter er et populært valg for både profesjonelle utbyggere og hageentusiaster.

 

Forrige artikkel Gerard taksteinplater
Neste artikkel Test av ugresshemmende fugesand

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 produkter for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av maks 3 produkter valgt"}

Velg første produkt for å sammenligne

Velg andre produkt for å sammenligne

Velg tredje produkt for å sammenligne

Sammenlign