Hopp til innholdet
Åpent man-søn 09-23 🔥 Se toppselgere ...
Åpent man-søn 09-23 🔥 Se toppselgere ...
Gerard taksteinplater

Gerard taksteinplater

GERARD Takplater: Holdbart og Værbestandig Valg levert av Benders

Siden grunnleggeren Lou Fisher lanserte verdens første ståltakplate under GERARD-navnet helt tilbake i 1957, har GERARD kontinuerlig utviklet sine produkter for å passe inn i alle typer boligmiljøer.

Robuste GERARD Taksteinplater takler norsk vær GERARDs takplater er kjent for sin ekstreme værbestandighet og evne til å stå imot de mest utfordrende værforholdene i Norge. Med evnen til å tåle orkanvind på opptil 160 km/t, gir GERARD takplater en trygg beskyttelse for hjemmet ditt selv under de mest voldsomme stormene. Hemmeligheten ligger i GERARDs unike horisontale festesystem.

De fleste takmaterialer bruker vertikale festemetoder som kan føre til løfting og skader i høy vind. GERARD takplater festes horisontalt på åtte forskjellige punkter med sterke festemidler eller spikres direkte til taklektene. Dette eliminerer nesten helt risikoen for løfting i vinden.

GERARD-takplater: Motstandsdyktig mot hagl GERARDs taksystem er designet for å tåle store hagl med en diameter på opptil 30 mm. Selv massive haglstein på 90 mm kan ikke trenge gjennom GERARD-taket. Hver eneste GERARD-profil er gjennomstrømmet med steinbelegg, noe som gir ekstraordinær styrke.

Sikker snøhåndtering med GERARD-takplater Den grove teksturen på GERARDs takplater forhindrer snøen fra å skli, og holder den på plass inntil den naturlig smelter bort. GERARD-taket kan takle snøbelastning uten å deformeres, og overflatebelegget forringes ikke når det utsettes for is og frost.

GERARD takplater gir ekstra trygghet Brannsikkerheten til GERARDs tak er en ekstra fordel, da det ikke-brennbare stålunderlaget og overflatebelegget hindrer spredning av flammer. Hver takplate er sikret på åtte punkter, noe som reduserer faren for kollaps selv i brann. GERARD-tak har bestått strenge internasjonale brannprøver.

50 års garanti med GERARD-takplater GERARDs takplater i presset stål leveres med en solid 25-års garanti for værbestandighet, og ytterligere 25 års garanti med synkende andel for ekstra trygghet.

Ideell for takomlegging GERARD gjør det enkelt å erstatte ditt eksisterende tak. Med GERARD-platenes lette vekt kreves det ikke ekstra forsterkninger av den gamle takkonstruksjonen. I noen tilfeller kan GERARD til og med legges direkte over eksisterende takplater.

Kvalitetstak til en fornuftig pris GERARD-takplater tilbyr førsteklasses kvalitet til en rimelig pris. Ofte blir folk overrasket over hvor konkurransedyktig prisen på GERARDs pressede ståltakplater er i forhold til tradisjonelle tegl- eller betongtak. Spesielt for de som bor i kystområder eller utsatte steder, kan GERARD-taket være et økonomisk gunstig alternativ, da det ikke krever spesialmaterialer eller ekstra festemidler for å takle ekstreme værforhold.

Bevar skjønnheten i ditt hjem Taket spiller en sentral rolle i hjemmets estetikk, og GERARD-takplater beholder sitt flotte utseende i mange tiår. GERARD bruker flerlagsbelegg, UV-beskyttelsesteknologi og spesielle lysbestandige pigmenter for å motstå falming og misfarging, noe som gir eiendommen en varig attraktiv

Forrige artikkel Hvordan lage blomsterkasse med labyrint maxi
Neste artikkel Velg riktig belegningsstein

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 produkter for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av maks 3 produkter valgt"}

Velg første produkt for å sammenligne

Velg andre produkt for å sammenligne

Velg tredje produkt for å sammenligne

Sammenlign