Hopp til innholdet
Kundehjelp åpen 09-23 man-søn
Kundehjelp åpen 09-23 man-søn
Gerard taksteinplater

GERARD Taksteinplater

GERARD Takplater: Holdbart og Værbestandig Valg levert av Benders

Siden grunnleggeren Lou Fisher lanserte verdens første ståltakplate under GERARD-navnet helt tilbake i 1957, har GERARD kontinuerlig utviklet sine produkter for å passe inn i alle typer boligmiljøer.

Robuste GERARD Taksteinplater takler norsk vær GERARDs takplater er kjent for sin ekstreme værbestandighet og evne til å stå imot de mest utfordrende værforholdene i Norge. Med evnen til å tåle orkanvind på opptil 160 km/t, gir GERARD takplater en trygg beskyttelse for hjemmet ditt selv under de mest voldsomme stormene. Hemmeligheten ligger i GERARDs unike horisontale festesystem.

De fleste takmaterialer bruker vertikale festemetoder som kan føre til løfting og skader i høy vind. GERARD takplater festes horisontalt på åtte forskjellige punkter med sterke festemidler eller spikres direkte til taklektene. Dette eliminerer nesten helt risikoen for løfting i vinden.

GERARD-takplater: Motstandsdyktig mot hagl GERARDs taksystem er designet for å tåle store hagl med en diameter på opptil 30 mm. Selv massive haglstein på 90 mm kan ikke trenge gjennom GERARD-taket. Hver eneste GERARD-profil er gjennomstrømmet med steinbelegg, noe som gir ekstraordinær styrke.

Sikker snøhåndtering med GERARD-takplater Den grove teksturen på GERARDs takplater forhindrer snøen fra å skli, og holder den på plass inntil den naturlig smelter bort. GERARD-taket kan takle snøbelastning uten å deformeres, og overflatebelegget forringes ikke når det utsettes for is og frost.

GERARD takplater gir ekstra trygghet Brannsikkerheten til GERARDs tak er en ekstra fordel, da det ikke-brennbare stålunderlaget og overflatebelegget hindrer spredning av flammer. Hver takplate er sikret på åtte punkter, noe som reduserer faren for kollaps selv i brann. GERARD-tak har bestått strenge internasjonale brannprøver.

50 års garanti med GERARD-takplater GERARDs takplater i presset stål leveres med en solid 25-års garanti for værbestandighet, og ytterligere 25 års garanti med synkende andel for ekstra trygghet.

Ideell for takomlegging GERARD gjør det enkelt å erstatte ditt eksisterende tak. Med GERARD-platenes lette vekt kreves det ikke ekstra forsterkninger av den gamle takkonstruksjonen. I noen tilfeller kan GERARD til og med legges direkte over eksisterende takplater.

Kvalitetstak til en fornuftig pris GERARD-takplater tilbyr førsteklasses kvalitet til en rimelig pris. Ofte blir folk overrasket over hvor konkurransedyktig prisen på GERARDs pressede ståltakplater er i forhold til tradisjonelle tegl- eller betongtak. Spesielt for de som bor i kystområder eller utsatte steder, kan GERARD-taket være et økonomisk gunstig alternativ, da det ikke krever spesialmaterialer eller ekstra festemidler for å takle ekstreme værforhold.

Bevar skjønnheten i ditt hjem Taket spiller en sentral rolle i hjemmets estetikk, og GERARD-takplater beholder sitt flotte utseende i mange tiår. GERARD bruker flerlagsbelegg, UV-beskyttelsesteknologi og spesielle lysbestandige pigmenter for å motstå falming og misfarging, noe som gir eiendommen en varig attraktiv

Forrige artikkel Slik bygger du en sikker støttemur
Neste artikkel Velg riktig belegningsstein

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de vises

* Må fylles ut

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 produkter for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av maks 3 produkter valgt"}

Velg første produkt for å sammenligne

Velg andre produkt for å sammenligne

Velg tredje produkt for å sammenligne

Sammenlign