Hopp til innholdet
Kundehjelp åpen man-søn 09-23
Kundehjelp åpen man-søn 09-23
Gerard taksteinplater

GERARD Taksteinplater

GERARD Takplater levert av Benders

Siden GERARD's grunnlegger Lou Fisher produserte verdens første ståltakplate helt tilbake i 1957, har GERARD videreutviklet produktene til å kunne passe inn i alle bomiljøer. 

GERARD Taksteinplater tåler norsk vær

Takplatene fra Gerard takler norsk ekstremvær. GERARDs ekstremt værbestandige takplater kan tåle en orkan på 160km/t og kan trygt beskytte hjemmet ditt selv i de villeste stormer. Hva er hemmeligheten? GERARDs unike horisontale festesystem.

De fleste taktekkingsprodukter er basert på vertikale festemetoder som lar dem løftes i høy vind. Med GERARD takplater festes hvert enkelt takpanel horisontalt på 8 forskjellige punkter med sterke festemidler eller spikres til taklektene, slik at vindskjær så å si elimineres.

GERARD-takplater tåler opptil 30 mm store hagl

Taksystemet til GERARD er motstandsdyktig mot skade fra hagl på opptil 30 mm. Selv et massivt hagl på hele 90 mm kan ikke trenge gjennom GERARD-tak. Hver eneste GERARD-profil er steingranulatet tvers igjennom noe som gir ekstrem styrke.

GERARD-takplater holder snøen på plass.

Den grove teksturen i takplatene lar ikke snøen skli, men holder den på plass til den smelter naturlig. GERARD tåler belastningen, og overflatebelegget taper seg heller ikke når det blir utsatt for is eller frost!

GERARD takplater gir trygghet

Et brennende hus kan kollapse under takets tyngde, men det er mindre sannsynlig under GERARDs lette tak av presset metall! GERARDs taksystem er brannsikkert, siden det ikke-brennbare stålunderlaget og overflatebelegget også hindrer flammer i å spre seg. Med hver takplate trygt forankret på åtte punkter er det liten fare for at taket kollapser. GERARD-tak har bestått strenge internasjonale brannprøver.

GERARD takplater har 50 års garanti

GERARDs tak i presset stål leveres med en full 25-årsgaranti for værbestandighet, pluss en garanti med synkende andel for ytterligere 25 år.

Ideell for omtrekking av tak

Det er enkelt å skifte ut taket ditt med GERARD. Når du bestemmer deg for at du skal skifte taktekking, ønsker du å gjøre det raskt, rimelig og med minst mulig bryderi. Fordi GERARD-plater er så lette i vekt, er det ikke noe behov for å forsterke den gamle takkonstruksjonen. I noen tilfeller kan GERARD til og med legges oppå eksisterende takplater.

Taksteinplater av høy kvalitet til god pris

Folk drar kjensel på et førsteklasses tak, og blir ofte overrasket over at totalprisen på et GERARD-tak i presset stål ligger nær prisen på ett i tegl- eller betongtaksten. Hvis du bor ved kysten eller på en vind og værutsatt plass, vil et GERARD-tak trolig være mindre kostbart enn andre tak, fordi det ikke vil kreve spesielle materialer eller festemidler for å takle ekstreme forhold.

Skjønnhet som ikke falmer

Taket bidrar i stor grad til hvordan hjemmet ditt ser ut i sin helhet, så det å velge et materiale som fortsetter å se bra ut i tiår etter tiår, gjør eiendommen tiltrekkende og høyner gjensalgsverdien.

GERARDs flerlagsbelegg, UV-beskyttelsesteknologi og spesielle lysbestandige pigmenter gir overlegen motstandsevne mot miljøpåvirkninger som fører til falming og misfarging, så huset ditt får lang estetisk levetid.

Selv om hjemmet ditt er bygget ved havet, vil ikke GERARD-taket kreve noen spesialmaterialer, tilleggsbelegg eller ekstra festemidler. Tester viser at aluminumsink-belagte ståltakmaterialer er opptil åtte ganger så motstandsdyktige mot korrosjon som andre ståltakmaterialer.

Tilnærmet vedlikeholdsfritt

Bortsett fra en rengjøring nå og da, særlig i forurensede områder eller nær skog, krever ikke GERARD-tak noe vedlikehold. GERARD-takplater sprekker ikke på grunn av sprengkalde forhold under vinteren.

Takplater er raskt å montere

GERARD-tak bør monteres av profesjonelle taktekkere som er opplært til å montere etter de strengeste krav men kan også monteres av dyktige selvbyggere med kun 2 tommeltotter.

Den lette vekten til GERARD-takplater betyr at de lett kan transporteres til steder som store lastebiler ikke kan nå. Dette er spesielt relevant for fjellområder der man bare kan nå byggeplasser med varebil eller pickup. Og siden de er laget av stål, brekker ikke GERARD-takplater under transporten.

Forrige artikkel Slik bygger du en sikker støttemur
Neste artikkel Velg riktig belegningsstein

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 produkter for å sammenligne", "other"=>"{{ count }} av maks 3 produkter valgt"}

Velg første produkt for å sammenligne

Velg andre produkt for å sammenligne

Velg tredje produkt for å sammenligne

Sammenlign